Epic day is epic

Tegnap volt eddig a legmelegebb napunk, 27 fok. Előre mára terveztük az álomprogramomat, lévén, hogy szerdán nincs Gábornak órája, és ez az időjáráselőrejelzéss csak megerősített minket a döntésünkben :)

Előszőr azt a 10csillió képet raknám fel, ami rólunk készült, aztán ha lesz még türelmem, akkor mutatok "sima" tájképeket is (de valszeg azt inkább csak FBra). Tudom, a szüleinken kívül senki nem fogja értékelni ezt az iszonyat mennyiségű vigyorgós képet, de nem baj, részben nekik is írom a blogot :) Kommentárt egyszerűen nem tudok írni az eseményekről, mert annyira de annyira... olyan, amilyennek lennie kell! Annyit jegyeznék meg azért külön, hogy a parádénál Pluto odajött hozzám, és megsimizte meg megrángatta a lábszármelegítőmet, és mutatta, hogy neki is olyan a lába! ^______^"


Az első pillanatok jegyváltás után.































Hát nem lenne MUSZÁJ egyszer cosplayelnünk őket? :DDD


Ezt Gábortól kaptam, közösen vettük volna, de Disneyhercegesen nem hagyta, hogy beleadjak~ Mágneses a szivecske a kezükben, és ők lesznek az új közös kulcstartóink, ha már szegény sárga Lemoneko elveszett :( Amíg nincs kulcsunk, addig itt állnak a polcunkon puszilkodva, nagyon megmosolyogtat, ha csak rájuk nézek! Egy varázslatos napot idéz fel, köszönöm! :3 ...és Eszteréknek is, akik nagyban hozzájárultak, hogy részünk lehessen ebben a csodában! :)

2 comments:

  1. természetesen irigykedem, de úúúgy örülök nektek, hogy ilyen remek napotok volt!!! én is elakarok menni *____*

    ReplyDelete
  2. Szavaim sincsenek rá hogy milyen irigy vagyok és ugyanakkor vinnyogok hogy ÚÚÚúúúÚRISTEN DEEEEJÓÓÓÓóóóHHH~~~*____*

    Némelyik képnél hangosan felnevettem, mert wheee~~~ Olyan aranyosak vagytok ahogy pózoltok! Igazán élmény nézegetni a képeket!
    Majd a fészbúkon kapsz kommentet is! :'DDD

    Aww~~~<3 Köszönjük a képeket!

    ReplyDelete